Activitats 2016 - 2017

  1. Activitats viatge final de curs

    El viatge de final de curs és una activitat especial que realitzen els alumnes que, després d’una llarga estada a l’escola, finalitzen la seva formació educativa obligatòria. Des de l’escola, promovem la seva participació ja que creiem que és una bona manera per tancar aquesta etapa tan rellevant en l’educació dels alumnes i, per tant, busquem la implicació de tots ells per a fer-ho possible.  

    Al llarg del segon i tercer trimestre els alumnes de 4t d’ESO estan realitzant diverses activitats per poder aconseguir diners per a la realització del viatge de final de curs. Algunes d’aquestes activitats han estat la realització de pizzes, coques i dolços durant el taller de cuina que alguns d’ells imparteixen els dijous a la tarda per a la seva posterior venda a la resta d’alumnes de l’escola durant l’hora d’esbarjo dels divendres al matí.

    D’altra banda, el primer dijous de cada mes, anem a muntar paradeta al mercat de Santa Perpètua, on mostrem tots els productes que tenim a l’escola, tant de l’àmbit de la jardineria, com dels productes que obtenim de l’hort escolar com del que es confecciona des del taller d’enquadernació i manipulats.

    Algunes altres activitats que hem plantejat, estan relacionades amb la festa dels 25 anys que celebrarem el dia 10 de juny i on esperem la col·laboració dels assistents per a fer possible el viatge d’aquest any.