Activitats 2016 - 2017

 1. Excursió al Puigsacalm

  El passat dia 18 d’octubre tots els alumnes de l’escola vam anar d’excursió al Puigsacalm.L’objectiu curricular de la sortida era posar en pràctica tots els coneixements referents a vegetació i paisatge relacionats amb els canvis d’estacions.

  Els de primer cicle van fer una ruta per la fageda de la Grevolosa mentre que els de segon cicle van enfilar muntanya amunt fins a fer el cim del Puigsacalm.

  Per sort, les condicions meteorològiques van estar al nostre favor i vam aconseguir gaudir d’un dia assolellat amb els nostres companys i companyes, gaudint de la natura, de l’aire pur i de la vegetació de la zona.

  Al migdia, vam dinar i vam poder estar una estona descansant i jugant o conversant amb els companys mentre esperàvem que fos l’hora per tornar a baixar a buscar l’autocar.

  Cap a les 3.15 del migdia, vam tornar a pujar a l’autocar i vam tornar cap a l’escola. Va ser un dia divertit, diferent i on vam poder aprendre, a part de contingut curricular, aspectes de convivència, que ens ajuden a créixer personalment, dia rere dia.