Activitats 2016 - 2017

 1. Excursió als jardins de Montjuic

  El passat divendres dia 9 de desembre, els alumnes de 4t d’ESO vam fer una excursió als jardins de Montjuic, lligant la sortida amb l’assignatura de Nomenclatura, la qual, és una assignatura troncal al llarg de tota l’escolarització al centre.

  L’autocar ens va pujar fins al jardí de Mossèn Cinto Verdaguer. Es tractava d’un jardí romàntic on predominaven els arbres i les flors, deixant en segon pla els arbustos. Era un jardí molt ben treballat i on cuidaven fins l’últim detall. Cap a la part final, vam poder veure plantes aquàtiques amb un funcionament de reg molt ben pensat, que desembocava en un llac tancat molt ben cuidat i net.

  Quan vam sortir d’aquest jardí, ens vam endinsar al jardí de Joan Brossa, caracteritzar pel seu matis Mediterrani, predominant les oliveres i les espècies autòctones del nostre territori. Precisament, es tracta d’un jardí molt econòmic perquè no requeria un manteniment excessivament car. A més, té la peculiaritat que al llarg del jardí pots trobar curiosos jocs sonors que criden l’atenció de joves i adults.

  Finalment, vam acabar al jardí de Costa i Llobera, un jardí caracteritzat per la gran quantitat d’espècies crasses i cactus que s’hi van poder observar.
  Al finalitzar la visita, vam poder dinar gaudint de les vistes de Barcelona des del mirador de Miramar. I, després, ja ens va venir a recollir l’autocar per tornar cap a l’escola.

  Vam poder gaudir d’uns jardins poc coneguts per nosaltres on, a part de poder conèixer noves plantes i arbres i veure com els situaven i mantenien, vam poder comprovar com avançava el nostre aprenentatge dins de l’assignatura de nomenclatura, demostrant totes les plantes i arbustos que fins ara coneixem.