Activitats 2016 - 2017

 1. Jornades esportives 4t d’eso

  El passat divendres dia 10 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO vam participar a les Jornades Esportives Intercentres que organitza el Patronat d’esports, juntament amb el departament d’educació, de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

  Per a molts, aquesta era la segona o tercera vegada que participaven i , novament, va ser una bona ocasió per compartir i competir amb altres estudiants de la població i treballar aspectes relacionats amb el joc net, el compliment de les normes i una bona conducta esportiva.

  Com cada any, les competicions van tenir lloc a les instal·lacions municipals on realitzem l’assignatura d’esport durant el curs i tots els alumnes van gaudir i van compartir una bona estona amb altres alumnes i amb els seus propis companys.

  Aquest any, a més, hi havia un parell d’activitats noves que van ser molt divertides i motivadores per a tots els alumnes que van participar-hi, una eren les bitlles catalanes i l’altre era el volei llençols. Aquesta última consistia en passar la pilota d’una banda  a l’altre del camp però els equips estaven distribuïts per parelles i cada parella sostenia un llençol que era l’únic mecanisme per poder tocar la pilota i canviar-la de camp.

  A més, un cop finalitzada la competició, ens vam endur una gran i grata sorpresa, ja que la nostra participació adequada i cooperativa s’havia vist recompensada amb una tercera posició ben merescuda que vam celebrar amb molta alegria.