Activitats 2015 - 2016

 1. Palau de la Música – 2n cicle Jazz, en veu de… Swing!

  El passat divendres dia 4 de març, els alumnes de 3r i 4t d’ESO van anar al Palau de la Música, a Barcelona, a veure una representació musical titulada “Jazz, en veu de… Swing!”.

  Tractava d’un espectacle d’una hora on t’apropaven al gènere musical del jazz i anaven explicant-te diversos coneixements que, inconscientment, anaves aprenent mentre senties la música en directa de la banda que hi havia i veies ballar a una parella de joves fanàtics del Swing.
  Va ser molt interessant conèixer els inicis del Swing, així com alguns passos de Swing o de claqué. A més, vam poder veure la facilitat amb que es poden transmetre els diversos estats d’ànims a través de la música Blues i vam poder conèixer què és una Jam Session o quins instruments componen una Big Band.

  També va haver una solista, que es deia Susana Sheiman, que va cantar un parell de cançons i val a dir que la seva veu era molt potent i va deixar al públic bocabadat.

  En general, va ser molt entretingut i, al fer partícip al públic en tot moment, van gaudir molt de l’espectacle sense adonar-se que el temps s’havia acabat i era hora de tornar a l’escola.

  Van passar una bona estona i, el més important, sense adonar-se’n, van aprendre un munt de coses sobre aquest estil musical que no acostuma a ser massa freqüentat entre els nostres joves d’avui en dia