Activitats 2016 - 2017

 1. Partit de futbol, 25è aniversari, Xalest contra Barcanova

  El passat dimecres dia 7 de juny, l’Escola Xalest ens va convidar a participar a un partit de futbol entre els seus alumnes i els nostres alumnes per commemorar els 25 anys que han celebrat les dues escoles aquest any 2017.

  A les 9:30h del matí vam marxar cap a Sabadell, al camp de futbol de Arrahona Merinals i vam veure que l’equip de Xalest ja estava començant a escalfar motors. Es veu que en el seu centre, hi ha un crèdit variable de futbol i ells eren els nostres contrincants.

  Cap a les 10:45h va començar el partit entre el nostre equip (format per alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO) i el seu equip. La resta d’alumnes de l’escola estaven al voltant del camp animant als respectius equips.
  Després de molt d’esforç i dues parts ben entretingudes, l’equip del Barcanova va guanyar el partit i es van emportar la copa de campions.

  Finalment, després de l’entrega de premis, vam fer un refrigeri tots dos centres junts i va ser una de les celebracions dels 25 anys dels dos centre, així com el primer de molts partits que esperem poder organitzar entre les dues escoles, ja que es una manera divertida i diferent de que es relacionin i valorin el companyerisme i el respecte per sobre de la competitivitat.