Activitats 2016 - 2017

  1. Sortida al YOMO

    El passat dimarts dia 28 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO vam anar a la Fira de Montjuïc on, coincidint amb el Congrés Internacional del Mòbil, es celebrava la Fira YOMO. Es tractava d’una fira annexa destinada a l’alumnat d’ESO dels centres educatius de Catalunya i que estava centrada en fer arribar a l’alumnat diverses innovacions tecnològiques que s’havien realitzat recentment. Per tant, vam poder gaudir d’algunes actuacions relacionades amb trucs i experiments tecnològics, vam poder provar les ulleres de realitat virtual, etc.

    Per poder anar a la Fira vam decidir agafar el transport públic i per alguns va ser una experiència nova. Vam anar a buscar el bus a la parada que hi ha davant de l’ambulatori i un cop vam pujar a l’autobús vam anar fins a Meridiana, on vam baixar i vam agafar el metro fins a la parada de plaça Espanya. Un cop allà, vam esmorzar i vam entrar a la Fira on vam poder gaudir, movent-nos per allà, investigant, provant, comprovant, participant,… fins que a les 14:00h vam sortir per dinar i tornar a agafar el metro per tornar cap a l’escola.

    Va ser una experiència diferent, amb moltes novetats i coses que no havien vist fins al moment i que van saber aprofitar i gaudir en tot moment. Esperem poder repetir l’any vinent!