Activitats 2015 - 2016

  1. Sortida cultural al Palau de la Música. Músiques del món

    El passat dimecres dia 24 de novembre, els alumnes de primer cicle de l’escola van fer una sortida cultural al Palau de la Música.

    Vam sortir de l’escola a les 10h, després d’haver realitzat la primera classe, i vam agafar un autocar direcció a Barcelona. Un cop vam arribar a allà, vam entrar per veure l’espectacle titulat Músiques del món. Va ser una hora i quart en que 5 homes sols a l’escenari, a partir de la seves cordes vocals, realitzaven un concert, realitzant sons molt variats que semblaven alguns dels instruments que conformen l’orquestra.

    Va ser molt divertit i entretingut, i vam gaudir moltíssim, tant de l’espectacle com del lloc on es feia, donat que alguns de nosaltres era la primera vegada que trepitjàvem un edifici d’aquestes característiques.

    Aquesta sortida estava englobada dins de l’àrea de Ciències Socials i Culturals, la qual va permetre reforçar alguns dels conceptes que havíem estat treballant al llarg de tot el primer trimestre. O que havíem treballat en cursos anteriors.