Activitats 2015 - 2016

 1. Torneig de futbol de l’ACELL a les instal·lacions esportives Meiland

  El passat dijous dia 10 de març, els alumnes de 2n cicle d’ESO van participar a un torneig de Futbol Sala que organitzava l’ACELL a les instal·lacions esportives Meiland.

  L’Escola Barcanova va participar amb dos equips de 10 alumnes cada un d’ells però sota un objectiu clar: Respectar i passar-ho bé.
  Quan van arribar a l’escola, un autocar de la mateixa organització els va venir a buscar i els va portar a la porta mateix de les instal·lacions. Un cop allà, van poder començar a conèixer els que serien els seus equips rivals.

  A les 11:30h va començar la competició i cada un dels dos equips de Barcanova va realitzar 3 partits d’uns 20 minuts aproximadament amb 3 equips d’altres centres i poblacions de Catalunya.

  Així doncs, l’equip Barcanova 1 va jugar contra: Alba Tarrega, Maria Montero A i Les Aigües A.

  I d’altra banda, l’equip Barcanova 2 va jugar contra: Nen Deu, Solc i Font de l’Abella 1.

  Tot i que hi va haver alguns partits que no van ser fàcils, els dos equips de Barcanova van demostrar molt esforç i van acabar guanyant 2 dels 3 partits, deixant, en empat, aquest darrer.

  Un cop finalitzada la competició, vam aprofitar per dinar mentre alguns dels equips encara acabaven els seus partits i, després, a les 2:45h, va arribar el moment de l’entrega dels premis.

  Del grup A, l’equip Barcanova 1 va quedar primer classificat de grup, emportant-se la copa. Mentre que, del grup B, l’equip Barcanova 2 va emportar-se la copa de 2n classificats.

  Va ser una jornada molt divertida, on els alumnes ho van passar molt bé, van estar molt motivats i van saber competir amb respecte i educació. Tot això es va veure recompensat amb les dues copes que ens vam emportar cap a l’escola. Esperem poder tornar a participar-hi en una altra edició!