Activitats 2015 - 2016

 1. Visita escola de Polinyà

  El passat dijous dia 10 de març, va venir l’escola Polinyà de Polinyà a visitar el nostre centre.

  Un grup de 25 nens i nenes de 1r de Primària van sol·licitar fer una visita a les instal·lacions de l’escola, especialment aquelles relacionades amb l’àrea agropecuària. Així doncs, es va organitzar una visita perquè els petits alumnes veiessin els cavalls i coneguessin els ponis de l’escola, podent apropar-se a ells i coneixent les cures que cada dia, els alumnes del PFI de Mosso de Quadra realitzen amb ells i amb els llocs on habiten.
  Així doncs, van poder conèixer els cavalls i ponis que tenim a la granja, van poder acariciar-los i fer una primera aproximació durant tot el matí; al mateix temps que els nostres alumnes van poder participar d’aquesta experiència i van poder explicar allò que tant els agrada fer (treballar amb cavalls) en els infants de 6  i 7 anys.

  El temps meteorològic va acompanyar i va ser una experiència molt enriquidora tant pels visitants com pels alumnes del PFI que, des del centre, feien una primera aproximació de una de les que poden ser les seves tasques el dia de demà en el món laboral.
  Us recomanen visitar aquest bloc: Comunitat Mitjans

  https://comunitatmitjans.wordpress.com/2016/03/13/lequilibri-entre-el-donar-i-el-rebre/