Activitats 2016 - 2017

 1. Visita Escola Nova 21

  El passat dimarts dia 6 de juny va tenir lloc la segona jornada de la Xarxa Local formada pels centres del Vallés Occidental Est que participen al projecte d’Escola Nova 21.
  La jornada d’enguany es va celebrar al nostre centre, ja que és la dinàmica que, a partir d’ara, tindran aquestes trobades.

  Tots els membres van arribar a l’escola entre les 9:00h i 9:20h del matí i a les 9:30 vam començar la primera de les dinàmiques amb l’objectiu de conèixer i començar a crear l’equip impulsor de tal projecte. Vam poder debatre i conèixer com motivar al claustre, quines són les maneres d’escollir l’equip impulsor i quines són les funcions d’aquest.

  Un cop finalitzada la dinàmica, cap a les 10:40h, vam fer una parada per esmorzar. Enguany, i amb la participació del PFI de cuina, vam gaudir d’una parada cafè amb entrepans i croissants realitzats i servits pels alumnes del nostre PFI de cuina. Aquesta pausa va anar acompanyada d’una visita del nostre centre amb una explicació de la Roser Ferrer com a directora.

  Cap ales 11.15h vam tornar a la sala i vam continuar amb dues dinàmiques més per a reflexionar sobre la importància del canvi i la necessitat de lluitar per a aconseguir-lo.

  Al finalitzar la jornada, es va decidir la data i el lloc acollidor de la següent, així com una llista de dinàmiques i activitats que hem de portar a terme amb el claustre per començar a avançar cap a un nou sistema educatiu. Tenim ganes i forces per avançar cap aquest canvi cap a la millora.