Activitats 2016 - 2017

 1. Visita escola Santiga

  Els passats dies dimecres 24 i dijous 25 de maig va venir l’Escola Santiga de Santa Perpètua de Mogoda a visitar el nostre centre i fer uns tallers de paper i enquadernació.  
  Un grup de 25 nens i nenes de 1r de Primària el primer dia i 26 alumnes el segon dia van sol·licitar fer una visita a les instal·lacions de l’escola, especialment aquelles relacionades amb l’àrea de taller de papers i enquadernació ja que, des del centre, realitzen un projecte entorn el reciclatge i el finalitzen amb la visita al nostre centre.

  Així doncs, es va organitzar una visita perquè els infants veiessin diverses de les activitats que, des de l’àrea de Manipulats i Enquadernació, es realitzen, per poder treballar amb diferents tipus de paper: des de la decoració d’un punt de llibre amb diversos retalls de paper que s’aprofiten d’altres activitats (paper cel·lofana, decorant un punt de llibre de paper reciclat amb paper xarol), fins a la creació de paper reciclat i paper pintat, a partir del qual, posteriorment i amb altres mostres, van acabar realitzant unes llibretes per poder emportar-se a casa.

  Així doncs, van poder experimentar diversos processos de creació i sensacions amb la manipulació de diversos papers i activitats manipulatives que els va permetre gaudir d’una experiència diferent i emportar-se un petit record a casa.

  El temps meteorològic va acompanyar i va ser una experiència molt enriquidora tant pels visitants com pels alumnes del nostre centre que van fer de monitors i van portar el control de les activitats, explicant què es feia a cada activitat i donant recolzament als diversos processos i activitats que els nens realitzaven.
  D’aquesta manera, no només van poder desenvolupar les seves habilitats socials sinó que, a més a més, van conèixer el rol de professor per un dia, el qual, va ser una experiència molt positiva i enriquidora per a tots ells tot i que van verbalitzar també que havia estat una mica cansat i que hi havia alguns alumnes que deu ni do com n’eren de moguts