Dia mundial del medi ambient 2013

Amb motiu de la celebració del dia mundial del medi ambient el dia 5 de Juny l’Ajuntament de Santa Perpètua ha organitzat una sèrie d’activitats sobre el reciclatge de materials. L’Escola Barcanova, com no podia ser d’altra manera, es va sumar a aquesta iniciativa.

Els nostres alumnes van participar en algunes de les activitats proposades. Un grup de quart curs va ajudar a realitzar una plantació a uns horts urbans utilitzant com a substrat materials reciclats, compost i fibra de coco. També van ajudar a fer transplantaments de contenidors de plàstic a contenidors biodegradables.

Un altre grup va participar en un intercanvi d’objectes. Nosaltres van oferir plantes del nostre viver i van aconseguir un bon grapat de materials, llibres i jocs per als nostres alumnes i el centre.

Un altre grup va presentar els seus treballs sobre reciclatges de paper, enquadernació i altres activitats que es porten a terme al taller de manipulats del nostre centre.

També van poder participar en una sèrie de jocs relacionats amb el medi ambient i el reciclatge. Els alumnes de primer van fer una passejada per conèixer totes aquestes activitats i participar en alguns dels tallers.