Qui som?

L’escola Barcanova forma part de la Cooperativa de Grup de Serveis d’Iniciativa social, Entitat sense ànim de lucre i vinculada a la Fundació Barcanova. És un projecte pedagògic creat l’any 1992 per un grup de pares i professionals convençuts que els joves amb DEA; Dificultats específiques d’aprenentatge han de tenir un entorn d’ensenyament/aprenentatge diferent i específic quan ho necessitin.
Actualment en l’escola i després d’un creixement significatiu s’imparteix l’ESO i 3 Programes de Formació Professional. Aquests són: Auxiliar d’activitats eqüestres, Auxiliar, de cuina i serveis de restauració i Auxiliar de jardineria i vivers.
L’escola està concertada amb el Departament d’Educació, fet que garanteix el seu finançament i qualitat educativa.
El nostre projecte es basa en l’acompanyament individual al llarg de l’escolarització tant acadèmic com personal, emprant metodologies actives, utilitzant el nostre entorn natural com una font inacabable de benestar i aprenentatge, donant una importància cabdal a l’àmbit tecnològic on els nostres alumnes obtindran el suport necessari a les seves dificultats i sense deixar de fomentar el pensament crític.

GSIS_LOGO